Καλώς ήρθατε στο νούμερο 1 ραδιόφωνο των Ατόμων με αναπηρία !!!   Click to listen highlighted text! Καλώς ήρθατε στο νούμερο 1 ραδιόφωνο των Ατόμων με αναπηρία !!!
info@stekiradio.gr Chinese (Simplified)EnglishFrenchGreekItalianRussianSpanish
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 211 41 02 502

Νίκος Φασούλας

Νίκος Φασούλας
Artist Name
Νίκος Φασούλας
Genres
Μουσικές Ανησυχίες

Νίκος Φασούλας  Biography

Είμαι ο Νίκος Φασούλας, γεννήθηκα στην Λάρισα μια μέρα του Μάιου το έτος 1984. Αγάπησα και σπούδασα τα περί οικονομικών.  Κάποια στιγμή στην ζωή μου ένιωσα την ανάγκη να εκφράσω τα βαθύτερα συναισθήματά μου στο χαρτί, γι’ αυτό και στράφηκα στην συγγραφή. Έχω ήδη γράψει ένα βιβλίο και πολλά άρθρα σε τοπικές εφημερίδες τις πόλης μου. Οι συγγραφικές μου απόπειρες βραβεύτηκαν δύο φορές σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.

Αγαπώ το θέατρο, την μουσική και γενικά οτιδήποτε περικλείει μέσα της η μαγική λέξη τέχνη. Η ραδιοφωνική παραγωγή είναι για μένα μια καινούργια τρέλα! Παράλληλα με αυτό όμως εργάζομαι ως οικονομολόγος σε δημοτική επιχείρηση της πόλης μου.

Μαζί θα χανόμαστε κάθε Σάββατο από τις 18:00 έως τις 20:00 σε έντονες «μουσικές ανησυχίες». Πεποίθηση της ζωής μου η εξής φράση: «Η ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΖΕΙΣ».

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Click to listen highlighted text!